Auditiedag Broadway Talents

< Naar activiteiten-overzicht

5 mei 2018

Barrie Stevens en zijn team heten je van harte welkom bij RTL Talent Academy Broadway Talents.
Doe auditie!

The place to be voor talentvolle en gemotiveerde kinderen en jongeren met ambities op het gebied van musicaltheater. Vakmanschap, expertise en ervaring en zeker ook spelplezier staan voorop. De docenten en coaches begeleiden de leerlingen hoogst persoonlijk: samen bewandelen we de showtrap. Maak kennis met het vak, ontwikkel je vaardigheden en talenten en ontdek hoe je jouw ambities kunt waarmaken.

Doelstelling
De school staat open voor een brede groep leerlingen vanaf 10 t/m 18 jaar. Bij de selectie wordt er gekeken naar aanleg en daarnaast naar motivatie en inzet. Want musicaltheater is hard werken; talent alleen is niet genoeg. Je hebt ook discipline en wilskracht nodig. De docenten weten dat als geen ander en bieden de ondersteuning die nodig is. 

Lesprogramma
Mocht je worden geselecteerd, dan krijg je vanaf september 2018 wekelijks de hele dag les in zingen, dansen en acteren.

Foto: Andy Doornhein

Auditiedag
Ben je tussen de 10 en 18 jaar en heb je torenhoge ambities binnen het musical-vak? Zaterdag 5 mei is de volgende selectiedag voor Broadway Talents  van de RTL Talent Academy in samenwerking met Barrie Stevens! Wil je meedoen? Wacht niet te lang met inschrijven. Er is een maximum aantal deelnemers en de vorige auditiedagen zaten al snel helemaal vol!

Heb je je ingeschreven, dan krijg je alle informatie die je nodig hebt. We vertellen je hoe laat we je op de selectiedag verwachten, wat er tijdens de auditie staat te gebeuren; hoe je je daarop het beste kunt voorbereiden en welke kleding alle leerlingen tijdens de auditie dragen.

Meer info over de opleiding

Inschrijven voor de auditie

 

Inschrijven auditie