Auditiedag Broadway Talents

< Naar activiteiten-overzicht

13 januari 2018

Barrie Stevens en zijn team heten je van harte welkom bij RTL Talent Academy Broadway Talents. 

The place to be voor talentvolle en gemotiveerde kinderen en jongeren met ambities op het gebied van musicaltheater. Vakmanschap, expertise en ervaring en zeker ook spelplezier staan voorop. De docenten en coaches begeleiden de leerlingen hoogst persoonlijk: samen bewandelen we de showtrap. Maak kennis met het vak, ontwikkel je vaardigheden en talenten en ontdek hoe je jouw ambities kunt waarmaken.

 

Doelstelling
De school staat open voor een brede groep leerlingen vanaf 10 t/m 18 jaar. Bij de selectie wordt er gekeken naar aanleg en daarnaast naar motivatie en inzet. Want musicaltheater is hard werken; talent alleen is niet genoeg. Je hebt ook discipline en wilskracht nodig. De docenten weten dat als geen ander en bieden de ondersteuning die nodig is. 

Lesprogramma
Mocht je worden geselecteerd, dan krijg je vanaf zaterdag 3 februari wekelijks de hele dag les in zingen, dansen en acteren.

Auditiedag
Ben je tussen de 10 en 18 jaar en heb je torenhoge ambities binnen het musical-vak? Zaterdag 13 januari is de tweede selectiedag voor Broadway Talents PreView 2018 van de RTL Talent Academy in samenwerking met Barrie Stevens! Wil je meedoen? Wacht niet te lang met inschrijven. Er is een maximum aantal deelnemers en de eerste auditiedag zat al snel helemaal vol! Locatie van de opleiding en de auditiedag: MBO College Zuid van het ROC van Amsterdam, waar we beschikken over twee schitterende studio’s.

Heb je je ingeschreven, dan krijg je alle informatie die je nodig hebt. We vertellen je hoe laat we je op de selectiedag verwachten, wat er tijdens de auditie staat te gebeuren; hoe je je daarop het beste kunt voorbereiden en welke kleding alle leerlingen tijdens de auditie dragen.

Meer info

 

Inschrijven auditie

Locatie

MBO College Zuid van het ROC van Amsterdam

  • Europaboulevard 13
  • 1079 PC Amsterdam