Video Studio ft. Daniel Kist

< Naar activiteiten-overzicht

25 november 2017 10:00 - 18:00 uur

Wil jij meezingen in onze volgende clip? Met niemand minder dan Daniel Kist?
Je kent zijn video’s met o.a. MAAN, Pleun Bierbooms en Esmee Schreurs en nu is het jou kans! Stuur je auditiefilmpje in voor 4 november en wie weet sta jij binnenkort in de studio en komt je clip uit. 8 leerlingen vanaf 12 jaar van RTL Talent Academy krijgen de kans en jij kunt er 1 van zijn.

Wat is Video Studio?
In Video Studio ft. maken we samen met jou een muziek clip. Je bent de hele dag aan het werk in deze inspirerende workshop. We werken hierin heel anders dan bij een dag musicalles.

In de studio zing je eerst met een kleine groep (+/- 8 leerlingen) het nummer in. Zingen in de studio is heel anders dan met je groep in de leszaal, of thuis onder de douche en dit wordt dus een zeer leerzame ervaring! Daarna nemen we de clip op, dat wil zeggen: het beeld. Het eindresultaat krijg je uiteraard in de vorm van een gemonteerde clip.

Er zijn maar een paar plaatsen, i.v.m. beperkte ruimte in de opname studio. Gezien de moeilijkheidsgraad van deze workshop dag zijn we op zoek naar leerlingen die al geruime ervaring hebben met zingen.

Kosten auditie: Geen
Kosten workshopdag Video Studio: €50,-

Kans maken?
Lever je auditiefilmpje in
1. Maak 2 filmpjes, waarop je een Nederlandstalig nummer naar eigen keuze zingt in 2 uitvoeringen:
– A Capella (dat wil zeggen: zonder muzikale begeleiding, dus we horen alleen je stem)
– Met muzikale begeleiding, van een karaoke-band/backingtrack
2. Zet de filmpjes op YouTube, let op: zet ze op ‘verborgen’
3. Mail voor 10 november 2017 de linkjes naar de opnames, samen met je naam, leeftijd en leslocatie, naar: service@rtltalentacademy.nl

 

Locatie

Lange Voorhout, Den Haag